Varför inte en tälthall som bussgarage?

Bussgarage betraktades förr i tiden ofta som ett slags sevärdheter. Det finns gott om exempel på busshallar i Sverige och i världen som beundrats för sin arkitektur och förmågan att ta emot imponerande mängder bussar och passagerare. I den här artikeln ska vi dock ta en titt på bussgarage av något mindre skala, närmare bestämt så kallade “tälthallar”. De är inte lika exklusiva, men väl praktiska och prisvärda.

Förutom att ha tillräckligt med utrymme för att en buss ska kunna få plats där behöver en bra tälthall ha ytterligare plats. Miljön är till exempel ett av de mest uppmärksammade problemen vi står inför idag. Och bussen spelar en stor roll i vår gemensamma färd mot en mer miljövänlig värld. Att få fler att resa kollektivt, oavsett om det handlar om semesterresor eller vanlig jobbpendling är en av de bästa åtgärderna för att minska klimatavtrycket. I kölvattnet av att miljön uppmärksammas har allt fler bussar utrustats med hybridmotorer som kombinerar exempelvis bensin och gas, alternativt gas och el. En bra tälthall har då till exempel också utrymme för en laddstation. Förutom det är det också en fördel om det finns en plats där det går att utföra underhåll och reparationer. Om ni behöver en tälthall för det här syftet finns det en svensk tillverkare att rekommendera.

bussar på radBra tälthallar för bussar

Hos Hallbyggarna Jonsereds kan du beställa förvaringstält för olika syften. Med mer än 50 års erfarenhet och fler än 17 000 hallar levererade under den tiden vet de vad som krävs för att skydda det som har ett värde för dig. Ytterligare en fördel med all den erfarenhet företaget har är att de har möjlighet att leverera bra tälthallar snabbt. Skäl till att ni kan tänkas vilja ha en lösning snabbt samtidigt som den är säker är många. Förhoppningsvis är de även goda. Till exempel expansion om ni till exempel driver en bussfirma som går väldigt bra eller bara att ni ser ett behov av att skydda er maskinpark. Eller så har ni haft otur och olyckan har varit framme.

sida på bussMånga fördelar med en tälthall

Den här texten har redan presenterat ett stort antal fördelar med att köpa en tälthall för bussförvaringen. Här följer en sammanfattning samt ytterligare några fördelar. Fördelarna med att låta Hallbyggarna i Jonsered bygga tälthallen åt er verksamhet är många:

  • En lokalt producerad tälthall blir färdig snabbt och kan flexibelt anpassas till just era syften
  • Närhet till den som bygger innebär trygghet i och med att det är enkelt att ge feedback och få hjälp
  • Gedigen erfarenhet leder till gedigna produkter – det här är tälthallar som är långt från några temporära lösningar

Hallbyggarna i Jonsered ger också möjligheten att skräddarsy unika lösningar, även om det inte blir fullt lika storslaget som det unika bussgarage du hittar via länken. Hallbyggarna i Jonsered har som vi tidigare nämnt, stor vana av att bygga tältgarage och att bygga ett för att förvara bussar är långtifrån det konstigaste uppdraget de kan åta sig.